dimarts, 10 d’abril del 2018

'Contes de Vilaencanteri' per sant Jordi

https://issuu.com/reusenquesdelletres/docs/contes_de_vilaencanteri
Contes de Vilaencanteri. Feu-ne un tast clicant la imatge

Disset escriptores nascudes o vinculades a Reus han escrit sengles contes adreçats a infants. El llibre, Contes de Vilaencanteri (Arola Editors), és la cinquena publicació de Reusenques de Lletres i, aquesta vegada, els textos no viatgen sols, sinó que van acompanyats d'il·lustracions.

Les Reusenques de lletres autores dels textos són Gisela Alcón, M. Lluïsa Amorós, Marina Barraso, Àurea Bellera, Meritxell Blay, Dolors Buyó, Antònia Farré, Fina Grau, Pilar López, Ció Munté, Núria Naval, Lena Paüls, Carme Puyol, Mariona Quadrada, Romana Ribé, Victòria Rodrigo i M. Dolors Vallverdú.

I els autors i les autores de les il·lustracions: Antonieta Bastida, Àurea Bellera, Mercè Bessó, Loc Buyó, Marc Díez, Pep Gavaldà, Tomàs Grande, Núria Grinyó, Teresa Llorach, Nuri Mariné, Cristina Pinyol, Maurici J. Ribé, Anna Roca, Jana Tàpias, Toni Vallès i M. Dolors Vallverdú.

Amb la presentació pública, el mes d'octubre passat, a càrrec de Cori Bach, mestra i fundadora de l'Escola Montsant de Reus, començava el recorregut dels contes; després, hi ha hagut altres presentacions i sessions de contacontes, a la Biblioteca Central Xavier Amorós, a l'INS Gaudí de Reus i en diversos centres cívics de la ciutat. També, hem de celebrar la incorporació a l'ARE de l'ajuntament de Reus d'unes activitats amb Contes de Vilaencanteri adreçaces a les escoles.

Ens veiem per sant Jordi, a Vilaencanteri!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada