dissabte, 11 d’abril del 2015

El jurat que valorarà els textos que participin al Concurs de relats breus 'Bibliorelats'

Presentació de les Bases del concurs 'Bibliorelats'
Victòria Rodrigo i Fina Masdéu,
coordinadores de Reusenques de Lletres
Fotografia: Eduard López
En la valoració dels treballs el jurat tindrà en compte la qualitat literària i l’originalitat de l’enfocament.  El premi consistirà en l'edició col·lectiva en un llibre dels contes seleccionats. 
El jurat que seleccionarà els textos estarà format per: Carme Andrade, Carme Fenoll, Fina Masdéu, Lena Paüls i Victòria Rodrigo.
El veredicte es farà públic el divendres 22 de maig de 2015, directament als concursants, a les biblioteques, al blog 'Bibliorelats' i a la premsa.

Carme Andrade Platero, és mestra i llicenciada en Filologia Catalana, catedràtica de Llengua i Literatura a l’Institut Jaume I de Salou fins al moment de la seva jubilació. És autora de diferents articles. El 2013 va publicar el poemari Els cercles obstinats amb il—·lustracions de la mateixa autora. Ha estat finalista del premi de relats Vent del Port en l’edició 2013

Carme Fenoll, des del 2012 és la Cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona i llicenciada en Documentació per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Dos postgraus en documentació i un màster en gestió cultural. També és tutora dels estudis de Documentació de la UOC.

Fina Masdéu Abril, llicenciada en Filologia Catalana. Catedràtica de Llengua i Literatura a secundària. Màster en Estudis Avançats de Llengua i Literatura Catalanes i doctoranda per la UB. Participa en l’organització de rutes literàries, i en activitats d’impuls de la lectura i d’innovació educativa. Autora d’articles i ponències sobre autors locals i comarcals i sobre geoliteratura, té també diversos contes publicats. Coordinadora amb Victòria Rodrigo del col·—lectiu Reusenques de Lletres.

Lena Paüls Obré, llicenciada en Filologia Catalana. És assessora lingüística i correctora d'estil de diverses empreses publicitàries. Ha investigat sobre les possibilitats de les aplicacions didàctiques de la publicitat a l'ensenyament de la llengua. És autora de nombrosos treballs en el camp de la narrativa, la poesia i l'assaig i ha guanyat diferents premis literaris entre els quals la distinció The White Ravens, de la Internationale Jugendbibliothek de Munic.

Victòria Rodrigo Fuentes, és diplomada en Ciències empresarials i llicenciada en documentació. Postgrau en Gestió cultural i en Tractament i gestió del patrimoni bibliogràfic. Màster en Biblioteques i Patrimoni bibliogràfic. És autora de diferents articles, ponències i coautora de diferents monografies d’assaig i literatura. Coordinadora, amb Fina Masdéu, de Reusenques de Lletres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada